Vacature

Communicatieadviseur tuinbouw

Let op: een snelle preselectie: alleen verder lezen als je communicatietalent hebt en concrete ervaring in de tuinbouwsector!

Functieomschrijving

Samen met je vijf vaste collega’s en ons team van freelancers verzorg je de communicatie voor circa dertig tuinbouwbedrijven en -organisaties.

Binnen het full service communicatiebureau heb je de ruimte om voor veel afwisseling te kiezen, of je meer te focussen op advies, teksten schrijven of evenementen organiseren.

Over BLUNT

Als Blunt werken wij voor enkele tientallen bedrijven in de tuinplantenbranche. Vooral voor kwekers, maar ook voor handelsbedrijven, de veiling en de Floriade. Ook doen we veel voor De Groene Stad. Dat is een stichting die bedrijven en gemeenten helpt om steden te vergroenen met bomen en planten. We adviseren in de communicatiestrategie, maar maken vooral veel brochures, websites, advertenties, teksten en foto’s. Voor onder meer Green Cities Europe organiseren we jaarlijks meerdere evenementen en voor Greenports Nederland bewegen we ons ook op het vlak van onder meer public affairs.

Je functie

Op het vlak van communicatieadvies, tekstschrijven en evenementenorganisatie hebben we versterking nodig. Op één of meer van deze vlakken kun je een invulling bieden, afhankelijk van je kwaliteiten, profiel en interesse. Hier geldt wederom de voorwaarde dat je relevante ervaring hebt op dit gebied, in de tuinbouwsector.

Je profiel

Je bent punctueel, kunt goed organiseren en samenwerken, bent blind betrouwbaar en je bent ook een genieter: doen wat je leuk vindt en daar goed in zijn. Ohja, dan toch even de open deuren: goed Nederlands, proactief, collegiaal, teamplayer en organisator. Je kent het wel. Logisch.

Nog wat dingetjes

Wil je part time of full time werken? Beide kan. Als het maar tenminste twee dagen in de week is. Als na enige tijd blijkt dat het lekker loopt, krijg je een vaste aanstelling. Wij hebben ons kantoor op de hoek van het station en de rondweg van Ede. Daar zul je zeker in het begin vooral zitten om goed feeling te krijgen met je collega’s en de klanten en projecten. Op den duur zul je meer vanuit huis kunnen werken en je bent natuurlijk veel op pad naar onze klanten en projecten.

Sollicitatieprocedure

Graag een motivatie met uitgebreid CV per mail naar